Cream Cheese Julekugle

4 serveringer | 50 minutter

Ingredienser  

600g natural cream cheese  

150g revet cheddar  

Smag til med salt og peber  

2 pk granatæble, på forhånd pillet  

1 bdt purløg, finhakket  

100g tørrede tranebær, finhakket  

40g pinjekerner, brunet på panden 

Andet  

1 pk kiks efter eget valg  

Fremgangsmåde 

1.Kom cream cheese og cheddar i en skål og ælt det godt sammen. Smag blandingen til med salt og peber. Kom osteblandingen i film, så det danner en kugle og sæt den på frys i 30 minutter. 

  1. I mellemtiden blandes granatæble, purløg, tranebær og pinjekerner sammen i en skål. Kom derefter blandingen i et fad med kant.  
  2. Pak cream cheese kuglen ud af filmen og pynt den med garnitureblandingen. Anret kuglen på et flot fad og sæt toppen var en julekugle ovenpå ostekuglen, så det ligner en julekugle.  

4. Anret kiks omkring kuglen.