Cream Cheese Julekugle
Ingredienser
600g natural cream cheese
150g revet cheddar
Smag til med salt og peber
2 pk granatæble, på forhånd pillet
1 bdt purløg, finhakket
100g tørrede tranebær, finhakket
40g pinjekerner, brunet på panden
Andet
1 pk kiks efter eget valg
Fremgangsmåde
1.Kom cream cheese og cheddar i en skål og ælt det godt sammen. Smag blandingen til med salt og peber. Kom osteblandingen i film, så det danner en kugle og sæt den på frys i 30 minutter.
- I mellemtiden blandes granatæble, purløg, tranebær og pinjekerner sammen i en skål. Kom derefter blandingen i et fad med kant.
- Pak cream cheese kuglen ud af filmen og pynt den med garnitureblandingen. Anret kuglen på et flot fad og sæt toppen var en julekugle ovenpå ostekuglen, så det ligner en julekugle.
4. Anret kiks omkring kuglen.