Check out our

Produkter

Det bedste fra mejeri og planter finder du hos Audu. 

Hos Audu laver vi alle dine favoritter fra mejerihylden. Om du skal gratinere en lasagne eller bare vil have en rugbrødsmad, så har vi produktet lige til dig. Det er smagen, som du kender og elsker – bare med meget mindre CO2. 

Rigtig mozzarella blandet med planter (bælgfrugt og kokosolie)

Smagen du kender – mild og nøddeagtig. Passer perfekt til pizza, lasagne, tærter og i hverdagens køkken. 

Revet topping med mozzarella og 32% planteingredienser

Ingredienser: 40% mozzarella , vand, 14% kokosolie, 13% modificeret kartoffelstivelse, 3% ærteprotein, 2% kartoffelmel, salt, surhedsregulerende middel (mælkesyre), mozzarella-aroma, konserveringsmiddel (kaliumsorbat), farve (betacaroten). Indeholder ikke palmeolie.

Energi kJ / kcal1261 kJ / 302 kcal
Fedt23 g
– heraf mættede fedtsyrer19 g
Kulhydrat13 g
– heraf sukkerarter0,4 g
Protein13 g
Salt1,3 g

CO2 fodaftryk

Audu samarbejder med CarbonCloud , en uafhængig organisation, der leverer CO2e-beregninger. Se beregningerne for Topping med Mozzarella og Planteingredienser her og beregningerne for konventionel mozzarella her.

CO2e-udledning pr. kg

Audu topping med mozzarella og planteingredienser: 5,27 kg CO2e

Traditionel revet mozzarella: 10,08 kg CO2e

Rigtig cheddar blandet med planter (bælgfrugt og kokosolie)

Cremet og blød smag af cheddar. Passer perfekt i grillet sandwich, på nachos eller i majspandekager.

Revet topping med cheddar og 32% planteingredienser.

Ingredienser:40%  cheddar (pasteuriseret mælk, salt, starterkultur, osteløbe (mikrobiel), farvestof (betacaroten)), vand, 14% kokosolie, 13% modificeret kartoffelstivelse, 3% ærteprotein, 2% kartoffelmel, salt, surhedsregulerende middel (mælkesyre), aroma, konserveringsmiddel (kaliumsorbat), farve (betacaroten). Indeholder ikke palmeolie.

Næringsindhold pr. 100 g
Energi kJ / kcal1426 kJ / 341 kcal
Fedt27 g
– heraf mættede fedtsyrer20 g
Kulhydrat13 g
– heraf sukkerarter0,2 g
Protein13 g
Salt1,5 g

Audu samarbejder med CarbonCloud , en uafhængig organisation, der leverer CO2e-beregninger. Se beregningerne for Audu topping med cheddar og planteingredienser her og beregningerne for konventionel cheddar her.

CO2e-udledning pr. kg

Audu Topping med cheddar og planteingredienser: 7,98 kg CO2e

Traditionel revet cheddar: 14,3 kg CO2e

Skærbar med mælk og planter

Audu Blok er skorpefri med en rund og karakteristisk smag. Nyd dens cremede smag til både morgenmad, frokost og madpakken. 

13% mælkeingredienser og 39% planteingredienser

Ingredienser: Vand, 22% kokosolie,
11% modificeret kartoffelstivelse, 7% naturlig aroma (mælk), 6% mælkeprotein,
6% hestebønneprotein, salt, smeltesalt (natriumpolyphosphater), surhedsregulerende middel (mælkesyre), naturlig aroma, konserveringsmiddel (kaliumsorbat), farve (betacaroten)

Energi kJ / kcal1170 kJ / 279 kcal
Fedt22 g
– heraf mættede fedtsyrer16 g
Kulhydrat3,0 g
– heraf sukkerarter0,2 g
Protein17 g
Salt3,0 g

Audu samarbejder med CarbonCloud , en uafhængig organisation, der leverer CO2e-beregninger. Se beregningerne for Audu Skærbar med mælke og planteingredienser her og beregningerne for konventionel cheddar her.

 CO2e-udledning pr. kg

Audu Skærbar: 6,49 kg CO2e

Traditionel gul ost: 13.30 kg CO2e

Favoritskiver med ost og planter

Audu Skiver er en rigtig familiefavorit med en mild og afrundet smag. Den er god både på morgenbordet, til sandwich og madpakker.

Skiver med 13% mælkeingredienser og 39% planteingredienser

Ingredienser: Vand, 22% kokosolie,
11% modificeret kartoffelstivelse, 7% naturlig aroma (mælk), 6% mælkeprotein, 6% heste- bønneprotein, salt, smeltesalt (natriumpoly- phosphater), surhedsregulerende middel (mælkesyre), naturlig aroma, konserverings- middel (kaliumsorbat), farve (betacaroten).

Energi kJ / kcal1262 kJ / 304 kcal
Fedt23 g
– heraf mættede fedtsyrer20 g
Kulhydrat14,0 g
– heraf sukkerarter0,5 g
Protein10 g
Salt2,1 g

CO2-aftryk

Audu arbejder med CarbonCloud, som er et uafhængigt organ, der leverer CO2-beregninger. Se beregningerne for Audu Favoritskiver her samt beregningerne for konventionel skiveost her.

Audu Slices: 7,04 kg C02e
Traditionel Sliced Cheese: 15,06 kg C02e
 
Udledning af CO2e pr. kg