Check out our
Produkter
Det bedste fra mejeri og planter finder du hos Audu.
Hos Audu laver vi alle dine favoritter fra mejerihylden. Om du skal gratinere en lasagne eller bare vil have en rugbrødsmad, så har vi produktet lige til dig. Det er smagen, som du kender og elsker – bare med meget mindre CO2.
Rigtig mozzarella blandet med planter (bælgfrugt og kokosolie)
Smagen du kender – mild og nøddeagtig. Passer perfekt til pizza, lasagne, tærter og i hverdagens køkken.
Revet topping med mozzarella og 32% planteingredienser
Ingredienser: 40% mozzarella , vand, 14% kokosolie, 13% modificeret kartoffelstivelse, 3% ærteprotein, 2% kartoffelmel, salt, surhedsregulerende middel (mælkesyre), mozzarella-aroma, konserveringsmiddel (kaliumsorbat), farve (betacaroten). Indeholder ikke palmeolie.
Energi kJ / kcal | 1261 kJ / 302 kcal |
Fedt | 23 g |
– heraf mættede fedtsyrer | 19 g |
Kulhydrat | 13 g |
– heraf sukkerarter | 0,4 g |
Protein | 13 g |
Salt | 1,3 g |
CO2 fodaftryk
Audu samarbejder med CarbonCloud , en uafhængig organisation, der leverer CO2e-beregninger. Se beregningerne for Topping med Mozzarella og Planteingredienser her og beregningerne for konventionel mozzarella her.
CO2e-udledning pr. kg
Audu topping med mozzarella og planteingredienser: 5,27 kg CO2e
Traditionel revet mozzarella: 10,08 kg CO2e
Rigtig cheddar blandet med planter (bælgfrugt og kokosolie)
Cremet og blød smag af cheddar. Passer perfekt i grillet sandwich, på nachos eller i majspandekager.
Revet topping med cheddar og 32% planteingredienser.
Ingredienser:40% cheddar (pasteuriseret mælk, salt, starterkultur, osteløbe (mikrobiel), farvestof (betacaroten)), vand, 14% kokosolie, 13% modificeret kartoffelstivelse, 3% ærteprotein, 2% kartoffelmel, salt, surhedsregulerende middel (mælkesyre), aroma, konserveringsmiddel (kaliumsorbat), farve (betacaroten). Indeholder ikke palmeolie.
Næringsindhold pr. 100 g
Energi kJ / kcal | 1426 kJ / 341 kcal |
Fedt | 27 g |
– heraf mættede fedtsyrer | 20 g |
Kulhydrat | 13 g |
– heraf sukkerarter | 0,2 g |
Protein | 13 g |
Salt | 1,5 g |
Audu samarbejder med CarbonCloud , en uafhængig organisation, der leverer CO2e-beregninger. Se beregningerne for Audu topping med cheddar og planteingredienser her og beregningerne for konventionel cheddar her.
CO2e-udledning pr. kg
Audu Topping med cheddar og planteingredienser: 7,98 kg CO2e
Traditionel revet cheddar: 14,3 kg CO2e
Skærbar med mælk og planter
Audu Blok er skorpefri med en rund og karakteristisk smag. Nyd dens cremede smag til både morgenmad, frokost og madpakken.
13% mælkeingredienser og 39% planteingredienser
Ingredienser: Vand, 22% kokosolie,
11% modificeret kartoffelstivelse, 7% naturlig aroma (mælk), 6% mælkeprotein,
6% hestebønneprotein, salt, smeltesalt (natriumpolyphosphater), surhedsregulerende middel (mælkesyre), naturlig aroma, konserveringsmiddel (kaliumsorbat), farve (betacaroten)
Energi kJ / kcal | 1170 kJ / 279 kcal |
Fedt | 22 g |
– heraf mættede fedtsyrer | 16 g |
Kulhydrat | 3,0 g |
– heraf sukkerarter | 0,2 g |
Protein | 17 g |
Salt | 3,0 g |
Audu samarbejder med CarbonCloud , en uafhængig organisation, der leverer CO2e-beregninger. Se beregningerne for Audu Skærbar med mælke og planteingredienser her og beregningerne for konventionel cheddar her.
CO2e-udledning pr. kg
Audu Skærbar: 6,49 kg CO2e
Traditionel gul ost: 13.30 kg CO2e
Favoritskiver med ost og planter
Audu Skiver er en rigtig familiefavorit med en mild og afrundet smag. Den er god både på morgenbordet, til sandwich og madpakker.
Skiver med 13% mælkeingredienser og 39% planteingredienser
Ingredienser: Vand, 22% kokosolie,
11% modificeret kartoffelstivelse, 7% naturlig aroma (mælk), 6% mælkeprotein, 6% heste- bønneprotein, salt, smeltesalt (natriumpoly- phosphater), surhedsregulerende middel (mælkesyre), naturlig aroma, konserverings- middel (kaliumsorbat), farve (betacaroten).
Energi kJ / kcal | 1262 kJ / 304 kcal |
Fedt | 23 g |
– heraf mættede fedtsyrer | 20 g |
Kulhydrat | 14,0 g |
– heraf sukkerarter | 0,5 g |
Protein | 10 g |
Salt | 2,1 g |
CO2-aftryk
Audu arbejder med CarbonCloud, som er et uafhængigt organ, der leverer CO2-beregninger. Se beregningerne for Audu Favoritskiver her samt beregningerne for konventionel skiveost her.