Cream Cheese Julekugle

4 serveringer | 50 minutter

Ingredienser  

600g naturel flødeost

150g Audu hybrid cheddar

Smag til med salt og peber  

2 pk granatæble, pillet på forhånd

1 bdt purløg, finthakket  

100g tørrede tranebær, finthakket  

40g pinjekerner, brunet på panden 

Andet  

1 pk kiks efter eget valg

Fremgangsmåde 

  1. Kom flødeost og Audu hybrid cheddar i en skål og ælt det godt sammen. Smag blandingen til med salt og peber. Kom osteblandingen i film, så det danner en kugle og sæt den på frys i 30 minutter. 
  2. I mellemtiden blandes granatæble, purløg, tranebær og pinjekerner sammen i en skål. Kom derefter blandingen i et fad med kant.  
  3. Pak flødeost kuglen ud af filmen og pynt den med garnitureblandingen. Anret kuglen på et flot fad og sæt toppen var en julekugle ovenpå ostekuglen, så det ligner en julekugle.  
  4. Anret kiks omkring kuglen.