Vi er Audu. Og vi elsker mejeriprodukter.

Om Audu

Hvorfor?
Kald os en bedre mejeriselskab På en mission om at lave produkter, som forbrugerne elsker, med mindre brug af jord, mindre vandforbrug og mindre CO2. Prissat rimeligt. Vi elsker mejeri, men vi er ikke bundet af tradition. Vi bruger moderne videnskab til at skabe bedre mejeriprodukter uden at gå på kompromis – vi lover velsmag og sund ernæring. Vores teknologi bruger færre eller ingen køer, og kombinerer planter med mælkeproteiner eller med proteiner, der kommer fra præcisionsfermentering. Vi har travlt, og vi vil gerne bevise i stor skala, at gode smagsoplevelser ikke behøver at gå på kompromis med planetens sundhed. Vores produkter skal gøre skiftet til nye mejeriprodukter med mindre CO2 let.

Derfor fik vi en god idé (hvis vi i hvert fald selv skal sige det).

Audu blander rigtig ost og mælk med planteingredienser for at få de fantastiske mejeriprodukter, som vi allerede kender og elsker – bare med mindst 40% mindre CO2. 

Free Shipping on
First Order

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod

Variety of
Dishes

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod

Thirty Minutes
Delivery

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod

Hvem er vi?

Vi er et hold af ildsjæle, der hver dag arbejder på at forbedre og udvikle nye produkter til en fremtid, hvor vi må tænke og handle anderledes, når det kommer til vores madvaner. Audu er stiftet af Jakob, Jesper og Paul, der alle tre kommer fra den traditionelle fødevarebranche, og som alle er drevet af et stort ønske om at kunne gøre en forskel. 

Hvem?

Jakob Skovgaard

CEO
Med PlanetDairy er jeg på en mission om at skabe fremtiden for mejeri – og rejsen starter med ost.

Paul Cornillon

Chief R&D Officer
Når jeg ser os selv i fremtiden, vil vores virksomhed have en bred portefølje af produkter, der vil gøre en forskel for forbrugerne og planeten.

Jesper Colding

Co-founder og formand
Jeg vil spille min lille rolle i at skabe en fremtid for mejeri, hvor færre køer, planter og ny teknologi arbejder sammen.

Stine Nykjær Lennert

Kommerciel direktør
Jeg vil forsikre mit bidrag til en lysere fremtid for næste generationer, hvor planeten ikke lider, og maden stadig smager fantastisk.

Hvordan?

Ost og planter uden at gå på kompromis

Hos PlanetDairy laver vi produkter ved at blande mejeri. For eksempel ost og plantebaserede ingredienser, så det smager godt med mindre påvirkning af miljøet. Det er ost med planter uden at gå på kompromis med smag, ernæring og funktionalitet.

Bortset fra planeten selv. For mens mejeri beriger os alle gennem dets smag og næringsværdi, påvirker det også planeten på knap så gode måder, hvilket kræver intensivt areal- og vandforbrug med høje niveauer af CO2e -emissioner.

Det betyder, at de mejeriprodukter, alle elsker, også vil have en belastende påvirkning. Det er derfor, vi er her for at skabe et nyt paradigme for mejeri, planeten og os selv.

This means that the dairy products everyone loves will also make an impact eventually. That’s why we are here to create a new paradigm for dairy, the planet, and ourselves.

Vi har skabt et produkt, der blander den bedste naturlige ost med nærende plantebaserede proteiner for at gøre det lige så godt for dig, og som samtidigt reducerer dets indvirkning på planeten markant.

Priser og nomineringer

PlanetDairy besøger Startup Nation Israel i Tel Aviv som vindere af Guldæg 2022
Finalist Food Startup of the Year Denmark 2022
Udvalgt Top 50 Nordic Impact Company af The One Initiative
Finalist SDG Tech Awards 2022
Finalist MLDK CSR pris 2023
Udvalgt som Børsen bæredygtighedscasevirksomhed 2024
Nomineret i EY Entrepreneur of the Year 2024 i Startup/Scaleup-kategorien
Previous slide
Next slide