Tortilla Pandekage M. Spejlæg, Ost & Syltede løg

4 stk | 35 minutter

Lynsyltede Rødløg 

2 rødløg, skiver 

4 spsk æblecidereddike  

1 spsk sukker 

Friskkværnet peber  

 

Spejlæg 

8 æg  

Rapsolie 

Friskkværnet peber  

 

Andet 

4 stk madpandekager 

145g revet cheddarost fra Audu 

2 avocados, aflange skiver 

75g blandede salatblade  

Sriracha chili mayo  

 

Fremgangsmåde 

  1. Start med at lynsylte dine rødløg. Kom løgene i en skal og vend dem rundt med resterende ingredienser. Lad dem stå, indtil de skal bruges. 
  2. Klæg forsigtig dine æg ud på en middelvarm pande med olie – brug gerne en stor pande med plads til pandekagerne. Steg dem indtil de får et gyldent omrids og tag dem derefter af varmen. 
  3. Brug samme pande til at lune dine pandekager. Lun dem en ad gangen og drys dem med revet cheddar. Nar osten er smeltet tages de af varmen. 
  4. Anret dine salatblade ovenpå osten efterfulgt af avocado.
  5. Som det sidste anrettes 2 æg på hver pandekage som toppes med syltede rødløg og chili mayo.