Tortilla Pandekage M. Spejlæg, Ost & Syltede løg
Lynsyltede Rødløg
2 rødløg, skiver
4 spsk æblecidereddike
1 spsk sukker
Friskkværnet peber
Spejlæg
8 æg
Rapsolie
Friskkværnet peber
Andet
4 stk madpandekager
145g revet cheddarost fra Audu
2 avocados, aflange skiver
75g blandede salatblade
Sriracha chili mayo
Fremgangsmåde
- Start med at lynsylte dine rødløg. Kom løgene i en skal og vend dem rundt med resterende ingredienser. Lad dem stå, indtil de skal bruges.
- Klæg forsigtig dine æg ud på en middelvarm pande med olie – brug gerne en stor pande med plads til pandekagerne. Steg dem indtil de får et gyldent omrids og tag dem derefter af varmen.
- Brug samme pande til at lune dine pandekager. Lun dem en ad gangen og drys dem med revet cheddar. Nar osten er smeltet tages de af varmen.
- Anret dine salatblade ovenpå osten efterfulgt af avocado.
- Som det sidste anrettes 2 æg på hver pandekage som toppes med syltede rødløg og chili mayo.