Tjek vores

Pizzeriaer

Audu gør det nemt for dig at reducere dit CO2-fodaftryk, mens du leverer den samme gode smag og ernæring til dine kunder.

Vores R&D-team har skabt en unik kombination af planteingredienser, der er blandet med traditionel mozzarella for at levere fantastisk smag og ydeevne på pizzaer og meget mere, med 40 % mindre CO2e emissioner. Vores applikationsteam kan arbejde sammen med dine kokke for at sikre, at du får den perfekte blanding af mozzarella og planlægge ingredienser for at sikre ensartet bruning og stræk.

”I store som små køkkener, er der rigtig travlt, der er brug for måder at reducere CO2 uden den altid for store omtanke. Mange kantiner bruger revet ost, både i form af mozzarella, men også revet cheddar. Både gæsten og kokken har brug for et nemt alternativ. For kokken, som beskrevet, omstilling uden de store ændringer. Gæsten vil have det de "plejer", og med Audu er dette en mulighed. Det smager af ost, og det arbejder som almindelig ost. Jeg ved af erfaring at CO2 aftrykket på ost er meget stort, og ved en ganske lille ændring i indkøb, kan vi vende dette uden store tanker i køkkenet”

Tina Geest
foodbygeest og tidligere køkkenchef hos Compass Group og Europa Kitchens