Kartoffel-fladbrød
Kartoffel-fladbrød
2 stykker 25 minutter
Ingredienser
1 stor kartoffel
70 g Audu hybrid cheddar
2 teskefulde rød pesto
En håndfuld salat
3 skiver frisk mozzarella
Frisk basilikum
Balsamico-glasur
Metode
- Forvarm ovnen til 200 grader Celsius.
- Vask kartoflen godt. Skær den i tynde skiver på ca. 1 mm.
- Læg kartoffelskiverne på en bageplade beklædt med bagepapir og lidt olie. Placer skiverne i rækker, der overlapper hinanden. hinanden. Lav den ca. 5 skiver bred og 7 skiver lang. Dup overskydende væske af med et stykke køkkenrulle.
- Drys Audu Hybrid cheddar på toppen. Fordel jævnt over kartoflerne.
- Bag midt i ovnen i ca. 10 minutter, eller indtil osten er smeltet og let gylden.
- Lad det køle lidt af, før du samler sandwichen.
- Vend kartoffelfladbrødet, så osten er på ydersiden.
- Smør med pesto, og top med salat, mozzarella, basilikumblade og balsamico-glasur.
- Fold fladbrødet over, og skær det i to.