Kartoffel-fladbrød

4 stk | 35 minutter

Kartoffel-fladbrød

2 stykker 25 minutter

Ingredienser

1 stor kartoffel

70 g Audu hybrid cheddar

2 teskefulde rød pesto

En håndfuld salat

3 skiver frisk mozzarella

Frisk basilikum

Balsamico-glasur

Metode

  1. Forvarm ovnen til 200 grader Celsius.
  2. Vask kartoflen godt. Skær den i tynde skiver på ca. 1 mm.
  3. Læg kartoffelskiverne på en bageplade beklædt med bagepapir og lidt olie. Placer skiverne i rækker, der overlapper hinanden. hinanden. Lav den ca. 5 skiver bred og 7 skiver lang. Dup overskydende væske af med et stykke køkkenrulle.
  4. Drys Audu Hybrid cheddar på toppen. Fordel jævnt over kartoflerne.
  5. Bag midt i ovnen i ca. 10 minutter, eller indtil osten er smeltet og let gylden.
  6. Lad det køle lidt af, før du samler sandwichen.
  7. Vend kartoffelfladbrødet, så osten er på ydersiden.
  8. Smør med pesto, og top med salat, mozzarella, basilikumblade og balsamico-glasur.
  9. Fold fladbrødet over, og skær det i to.