Tjek vores
Fødevareindustrien
CO2e-reduktion er med rette højt på enhver fødevareproducents dagsorden. Men udfordringen om at balancere smag af høj kvalitet og ernæring samtidigt forbliver. Kom, ræk ud og tal med os i Audu. Vi kan gøre det nemt for dig at reducere dit CO2e-aftryk, mens du leverer den samme gode smag og ernæring til dine kunder.
Vores unikke kombination af rigtig ost blandet med planteingredienser giver fantastisk smag og funktionalitet på pizza, lasagne, nachos og meget mere, med 40% mindre CO2e-udledning.
Vores R&D hold er meget dygtige og erfarne inden for mejeri og markteknologi. Vores applikationshold kan samarbejde direkte med dine egne udviklingsteknikere for at skabe ny magi. Og opnå det tilsyneladende umulige – god smag og ernæring med lavere CO2e-udledning.
"Det gælder om at høste de lavthængende frugter og komme i gang. Finde de produkter der har et lavere CO2 forbrug og som kan indgå i køkkenet uden videre. Det tror jeg er vejen frem for at gøre en forskel hurtigt. Ostene fra Audu er for mig et eksempel på det. Køkkenteknisk virker det fint, og kvalitets og smagsmæssigt fungerer det også. CO2 besparelsen er markant. Helt klart et produkt jeg kan anbefaler."